Hva er CrossMarketing?

Tenk deg at du skal gjennomføre et arrangement/åpent hus/jubileum e.l. og på forhånd vet du hvor mange som kommer, du vet hvem som kommer og når de kommer. Du vet hvem av disse som skal kjøpe i år og hvem som skal kjøpe neste år. Og du vet hva de skal kjøpe, for du vet hvordan de bruker det. Selgerne dine står klare og forberedt, de vet at det aldri har kommet flere kjøpeklare kunder innom på en gang tidligere.

Vi vet hvordan – vil du også vite?

Næringslivet tenker og velger ofte tradisjonell markedsføring i de tradisjonelle kanalene. Det er greit nok, men effekten er ikke like god som før og det er vanskelig å måle effekten av markedsføringen.

Med CrossMarketing strategi hjelper vi deg til å sette sammen en markedsføringspakke der du kan velge både tradisjonelt og utradisjonelt. Vi hjelper deg til å personliggjøre ditt budskap til kundene i flere ulike kanaler. Vi hjelper deg til å kombinere og optimalisere markedsføringen, bl.a. bruk av trykksaker, annonser på buss, i avis, på nett, bruk av DM, eDM, sosiale medier som f. eks. Facebook og SMS m.m. Vi hjelper deg til å øke effekten av markedsføringen din. I tillegg samler vi alle markedsaktivitetene på et sted der du til enhver tid kan måle responsen på hver av aktivitetene.

Vi har allerede mange fornøyde kunder. Kontakt oss så kan vi komme en tur, bli bedre kjent, vise deg hvordan det virker og hva det kan gjøre for din bedrift.